paardencoaching

Paardencoaching

Na tal van begeleidingen in mens en organisatievraagstukken breekt de tijd aan voor mij om een nieuwe dienst aan te bieden. Het begeleiden van mensen en organisaties met behulp van paarden.

Het paard in de kudde leeft met een aantal fundamentele regels die het voortbestaan van de kudde zo veilig mogelijk maakt. Zo is er een natuurlijke rangorde en hebben de paarden allemaal een unieke rol. Paarden spiegelen hun soortgenoten bij mogelijke verstoringen in het systeem. Zo heeft het paard een inner sense om te voelen of een ander paard goed in haar vel zit.

Dit horen/voelen/ruiken/weten van het paard wordt ook gebruikt om bij mensen aan te duiden waar de energie in het lijf niet lekker stroomt. Dit kan bij een blessure, trauma en ook bij een verstoring van het familie of organisatiesysteem.

In combinatie met een team van organisatie- en individuele coaches bieden wij nu voor ieder de toegang tot een fundamentele verbetering van uw issues in het leven of organisatie.

Voor meer informatie neem contact op met mij op 06-51362061

Begeleider in verandering van mens en organisatie , Geaccrediteerd coach, Bedrijfskundig ingenieur, NLP, Systemisch Werk, Bedrijfsopvolging, Expert in familiebedrijven, Trainer, Docent, Paardencoach